Menu Premium
Loading...

Code Name S.T.E.A.M. Trailer

Karen Koch 05/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Code Name S.T.E.A.M. is de nieuwste strategische game van Intelligent Systems. Waar kennen we die van? Juist ja, de Fire Emblem-serie. Dat belooft wel wat goeds, want de Fire Emblem-games spelen toch altijd lekker weg. Benieuwd naar deze nieuwe game? Kijk dan snel de Code Name S.T.E.A.M. trailer, want de game is toch behoorlijk anders dan je zou verwachten!

Deze strategische game wordt gespeeld in een steampunk setting, wat verwacht je ook anders met zo’n naam. De gameplay lijkt vrij veel op dat van Valkyria Chronicles, en dus niet het traditionele Fire Emblem dat je misschien zou verwachten van Intelligent Systems. In de game werken al je wapens met stoom, maar er is een probleem: het is een beperkte bron. Goed beslissen wie je waar neerzet en wat je ze laat doen dus.

Ook introduceert Nintendo ons aan enkele karakters, zo hebben we natuurlijk de healer: Tiger Lily. Met haar special moves kan zij ervoor zorgen dat je karakters het net dat beetje langer uithouden. Ook zijn er bekendere personages zoals jawel, Tom Sawyer te spelen. Deze kleine kerel kan zich snel over het veld bewegen en is goed in het leggen van vallen om te beurt van de bad guys zo kort mogelijk te houden.

De game komt exclusief naar de 3DS toe. Hiervoor moeten we echter wel nog even wachten: de game ligt pas in het voorjaar van 2015 in de schappen. Voor die tijd horen we hopelijk nog wel iets van deze game, want interessant ziet het er wel uit.

Code Name S.T.E.A.M. Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch