Menu Premium
Loading...

Closed beta StarCraft 2: Legacy of the Void begint 31 maart

Gamekings Redactie 18/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over twee weken is het zover, dan gaat de closed beta voor StarCraft 2: Legacy of the Void van start. De beta zal iets eerder starten dan gepland. Blizzard doet dit zodat er meer tijd is voor het geven van feedback, waardoor ze de game zo goed mogelijk kunnen optimaliseren. Om te weten wat er precies in de beta zal zitten, heeft Blizzard vandaag een trailer online gezet.

Fans die toegang krijgen tot de beta kunnen binnenkort losgaan met zowel nieuwe units als een nieuwe game mode. Om te beginnen krijgt de Terran race er een nieuwe unit bij, genaamd Cyclone. Deze unit zal in staat zijn om van afstand schade te doen en kan de lock-on functie gebruiken waardoor hij tijdens het gevecht zich kan manoeuvreren. Bij de Zerg race wordt de Ravager toegevoegd, ook dit personage doet op afstand zijn werk. Daarnaast zal je in de nieuwe gamemode onder andere met twee mensen één leger besturen: pure co-op! Dit en nog veel meer zal worden toegevoegd in de closed beta. Wil je nog meer weten? Kijk dan de trailer!

De uitnodigingen voor de beta van StarCraft 2: Legacy of the Void zullen eind deze maand worden verstuurd. De game zal dan voor het gelukkige aantal gamers te spelen zijn op de PC.

20150318_SC2LOV

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch