Menu Premium
Loading...

Civilization V: Brave New World Policies and Ideologies Trailer

Gamekings Redactie 23/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sid Meier’s Civilization V is al een behoorlijke tijd op de markt. De game heeft goede beoordelingen gezien en in de hoop deze streak voort te zetten heeft 2K Games in 2012 een expansion pack uitgebracht onder de naam Civilization V: Gods & Kings. Nu in 2013 gaan we op weg naar de opvolger van deze expansion. Het gaat dan natuurlijk over Civilization V: Brave New World, zoals je kunt zien in de Civilization V: Brave New World Policies and Ideologies Trailer.

Wat kun je verwachten van deze expansion? Zoals gewoonlijk gaat hem om een aantal nieuwe samenlevingen. Zo krijg je te maken met Casimir III van Polen, Ahmad al-Mansur van Marokko, Pedro II van Brazilië, Shake van de Zulu, Maria I van Portugal, Ashurbanipal van Assyria en Gajah Mada van Indonesie. Maar daar blijft het niet bij. In de trailer wordt namelijk vooral ingegaan op de ideologieën en daarmee het diplomatieke aspect van de game. Zo kun je voortaan meerdere keuzes hebben in de sociale omgang door nieuwe of veranderd beleid. Waaronder de ‘exploration policy’. Ook kies je een ideologie wanneer je het moderne tijdperk in duikt. Daarmee kun je jouw rijk nog beter naar je eigen smaak aanpassen. Wil je een volk met vrijheid, een volk dat jou alle macht geeft of een volk met orde? Jij bepaalt het. Ook zullen deze keuzes invloed hebben op je abillities en de diplomatieke acties die je hebt met andere landen. Tenslotte heeft elke ideologische keuze een eigen wonder wat jou boven de andere landen uit moet laten stijgen.

De game is vrij ingewikkeld en gaat enorm diep, dat is dan ook precies de charme van de game. Nu het verhaal en de keuzes nog eens extra worden uitgediept, zal de gameplay er niet gemakkelijker op worden. Maakt dit de game voor jou beter of verpest de Civilization V: Brave New World Policies and Ideologies Trailer de game een beetje voor jou?

Civilization V: Brave New World Policies and Ideologies Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch