Menu Premium

Call of Duty: Ghosts krijgt een co-op mode

Gamekings Redactie 08/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnen niet al te lange tijd maakt een van de meest populaire franchises van het moment zijn opwachting op de next-gen consoles. Of Call of Duty: Ghosts ervoor gaat zorgen dat de serie de sprong naar de PlayStation 4 en Xbox One overleeft, moeten we nog bezien. Er zijn miljoenen fans, echter de concurrentiestrijd is erger dan ooit tevoren. Ontwikkelaar Infinity Ward moet alles uit de kast halen om als nummer één uit de bus te komen. Er is dan ook goed nieuws voor de fans. Call of Duty: Ghosts krijgt een co-op mode, wat zou kunnen betekenen dat de immens populaire Special Ops mode terugkeert in Call of Duty.

De Special Ops mode die we kennen uit Call of Duty: Modern Warfare 2 en 3 is tot op de dag van vandaag nog steeds geliefd bij fans van de franchise. Waar het oorspronkelijk bedoeld was als een co-op mode voor de singleplayer werd het een opzichzelfstaand onderdeel van de Modern Warfare-games. In de Special Ops mode, beter bekend als Spec Ops, is het de bedoeling om met z’n tweeën missies te doen. In deze missies moeten een specifiek aantal opdrachten voltooid worden, mocht je het volgende level willen halen. Klinkt natuurlijk niet als iets dat ontzettend baanbrekend is, toch zorgde het feit dat het samen gedaan moest worden ervoor dat het een populaire mode was onder fans. Spec Ops was ook alleen speelbaar, maar het samen uitspelen van missies was een voldoening voor veel fans van de co-op mode.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een tijd terug gingen er de geruchten dat Spec Ops zijn terugkeer zou zien in Call of Duty: Ghosts. Het zou veel fans bekoren, echter volgens Infinity Ward’s Mark Rubin willen ze geen kopie van de Modern Warfare-titels maken. Als we hem moeten geloven, gaat het er in Call of Duty: Ghosts volledig anders aan toe. Op Twitter werd er aan Candice Capen, ontwikkelaar bij Infinity Ward, gevraagd of Spec Ops onderdeel van Call of Duty: Ghosts zou worden. Hierop antwoordde zij dat er wel een co-op mode komt, maar dat deze nog niet aangekondigd wordt en stelt zij zelfs dat het onduidelijk is of deze überhaupt een eigen aankondiging krijgt. Als blijkt dat het inderdaad gaat om Spec Ops, dan zouden veel fans een gat in de lucht springen. Mocht het niet het geval zijn, is het aan Infinity Ward om iets te introduceren dat net zo goed ontvangen wordt. We zullen zien of ze de daad bij het woord kunnen voegen.

Call of Duty: Ghosts krijgt een co-op mode

Call of Duty: Ghosts krijgt een co-op mode

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch