Menu Premium

Call of Duty: Ghosts komt misschien toch niet naar de Wii U

Gamekings Redactie 17/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt erop dat Wii U bezitters blij gemaakt zijn met een dode mus. Eerder zou er namelijk gezegd zijn dat ook zij kunnen genieten van Call of Duty: Ghosts op hun console, maar nu wordt dat met een rap tempo in twijfel getrokken. Het blijkt een miscommunicatie geweest te zijn. Call of Duty: Ghosts komt misschien toch niet naar de Wii U, wat een teleurstelling zou zijn voor velen.

Het is op dit moment een van de meest populaire franchises die er bestaan. Keer op keer worden er recordaantallen verkocht en dat betekent dat we uiteraard een nieuw deel konden verwachten. Met Call of Duty: Ghosts gaat Infinity Ward, ontwikkelaar achter deze game, de stap maken naar de next-gen consoles. Voor de mensen die daar nog niet aan toe zijn, komt er uiteraard ook een PlayStation 3 en Xbox 360 versie. Het leek erop dat Wii U bezitters ook aan de slag zouden kunnen met Call of Duty: Ghosts, maar dat wordt opnieuw onduidelijk. Infinity Ward’s Mark Rubin, executive producer bij de ontwikkelaar, zou in een interview gezegd hebben dat het allemaal nog een verrassing was, wat fans hoopvol stemde. Nu neemt hij zijn woorden terug en laat hij weten dat het anders bedoeld was dan hoe het eruit kwam.

Het was namelijk zijn bedoeling om duidelijk te maken dat hij er geen uitspraak over mag doen. Dat gaat zelfs zo ver, dat hij het ook niet mag laten weten als hij zelf geen idee heeft. Er werd tijdens de E3 2013 opnieuw aan hem gevraagd of we Call of Duty: Ghosts op de Wii U kunnen verwachten, waar hij op antwoordde dat hij het ook niet weet. Wel opvallend, want de game is voor de huidige- én next-gen consoles aangekondigd, maar de Wii U wordt nog in het donker gelaten.

De release op vijf november komt met de dag dichterbij en het wordt dus met de dag onwaarschijnlijker dat ook Wii U bezitters kunnen smullen van Call of Duty: Ghosts. Aan Activision, uitgever van de franchise, de taak om ons goed nieuws te brengen.

Call of Duty Ghosts komt misschien toch niet naar de Wii U

Call of Duty Ghosts komt misschien toch niet naar de Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch