Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Extinction First Contact Trailer

Gamekings Redactie 01/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze week kwam al naar buiten dat er een speciale Extinction mode in Call of Duty: Ghosts komt te zitten. In de Einde van de Week Vrijdag werd er nog aandacht aan besteed en de meningen over deze nieuwe modus zijn verdeeld. Voor wie echt geen genoeg kan krijgen van al het bloed en geweld wat Call of Duty met zich mee brengt, is er zeker goed nieuws. Dat goede nieuws komt in de vorm van de Call of Duty: Ghosts Extinction First Contact Trailer. Waar wacht je nog op, check hem snel!

Het nieuwste pareltje van Infinity Ward en Activision doet ons al tijden snakken naar adem. Ondanks dat de game, zoals we van CoD zijn gewend, redelijk rechtlijnig is, zit iedereen keer op keer op het puntje van zijn stoel als het over Call of Duty: Ghosts gaat. Eerdere Call of Duty-games beschikten al over een extra spelmodus en Call of Duty: Ghosts zal hier ook over beschikken. De modus heet de ‘Extinction Mode’ en in plaats van zombies die je af moet knallen, ga je nu het gevecht aan met heuse buitenaardse wezens. Als je er over na gaat denken, is dat niet eens een zo’n hele onlogische stap.

Call of Duty: Ghosts zal vanaf 5 november te verkrijgen zijn voor de PC, de PlayStation 3, de Xbox 360 en de Wii U. Ook zal de game vanaf 29 november verkrijgbaar zijn op de PlayStation 4. Natuurlijk komt de game ook uit op de Xbox One, maar die ligt voorlopig in Nederland nog niet in de winkels. Begin jij ook al te watertanden bij alleen de woorden Call of Duty? Waar wacht je dan nog op, check snel die trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch