Menu Premium

Call of Duty Championship 2013 is live te volgen op de Xbox 360

Gamekings Redactie 05/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag begint de grote Call of Duty Championship 2013, waarin 32 teams het tegen elkaar gaan opnemen voor de prijzenpot van 1 miljoen dollar. Wie er met de hoofdprijs en titel vandoor gaat, kun je zelf checken, want de Call of Duty Championship 2013 is live te volgen op de Xbox 360.

De 32 beste teams van vier man sterk gaan het komende weekend de strijd aan voor de felbegeerde hoofdprijs van 400.000,- dollar. Deze 32 teams hebben zich al bewezen tijdens verschillende kwalificatie ronden die verspreid waren over de hele wereld, zoals in Europa, Noord-Amerika en Azië. Ook Nederland wordt vertegenwoordigd in het Benelux team de Fariko Allstars. Gaat het ze lukken bij de top 8 te komen en een mooie geldprijs op te eisen? De beste 8 teams gaan namelijk niet met lege handen naar huis. De nummer 8 wint 25.000 dollar en dit loopt op tot de hoofdprijs van maar liefst 400.000,- dollar. In totaal wordt er een prijzenpot van 1 miljoen dollar uitgereikt en dat is niet mis. Maar ja, je moet het ook wel tegen de allerbeste teams van de wereld opnemen, zoals Quantic, Fariko Dragons en OpTic Gaming.

Welk team zichzelf straks de winnaar van de Call of Duty Championship 2013 mag noemen, kun jij zelf ook live volgen. Het toernooi is namelijk vanaf morgen 6 april te volgen op de Xbox 360 met de Live Event Player-app. Je maakt dan live mee welke teams door de grond zakken en welk team oppermachtig zal blijken te zijn. Wordt het Fariko Allstars of gaat een van de grote namen met de eer strijken? Later kun je op Gamekings.tv natuurlijk nog een uitgebreid verslag verwachten dat we ter plekke hebben opgenomen, dus houd Gamekings.tv ook goed in de gaten!

Call of Duty Championship 2013 is live te volgen op de Xbox 360

Call of Duty Championship 2013 is live te volgen op de Xbox 360

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch