Menu Premium

Call of Duty: Black Ops Declassified bevat geen zombies

Gamekings Redactie 07/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Call of Duty: Black Ops Declassified bevat geen zombies. Tragisch, want wie houdt er niet van die onhandig schuifelende, hersenkauwende lijken. Maar zoals een wijze man ooit zei: ‘Elk nadeel heb z’n voordeel’. Activision zegt de zombies namelijk achterwege te hebben gelaten, om meer tijd te hebben voor het ontwikkelen van de 4v4 multiplayer.

De mannen bij Nihilistic geven dus hoge prioriteit aan het online knallen in deze PlayStation Vita shooter. Niet geheel onbelangrijk voor een Call of Duty game, uiteraard. Het zijn immers de trouwe fans van de serie die de multiplayer hoog in het vaandel hebben staan. Met de multiplayer moet het simpelweg goed zitten. Helaas moeten onze ondode vrienden het daarom ontzien in deze handheld shooter. Een potje zombie-mode in de trein, bus of metro zit er dus jammer genoeg niet in met Black Ops Declassified.

Als een soort ‘goedmakertje’ bevat de game wel een vergelijkbare Hostilities Mode. In deze mode vecht je tegen verschillende hordes menselijke vijanden, in plaats van de bekende hersens-etende schurken. Ook zijn er Survival missies aan deze Call of Duty toegevoegd, om de hoeveelheid content nog wat op te vullen. Deze modes, de multiplayer en niet te vergeten de singleplayer, zouden ons hopelijk een tijdje zoet moeten houden.

In ruil voor goede gameplay kunnen we die zombie-apocalyps wat mij betreft wel een keertje overslaan. In november zullen we zien of de 4v4 multiplayer inderdaad de moeite waard is, want ergens in die maand moet Black Ops Declassified verschijnen.

Call of Duty: Black Ops Declassified bevat geen zombies

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch