Menu Premium

Bungie toont 9 juni hoe jij met ijzeren vuist gaat regeren in Destiny

Karim Shehata 03/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder dit jaar werd al duidelijk dat de volledige Destiny sequel, die officieel op de planning stond voor een release in 2016, een schop naar het jaar 2017 heeft gekregen. Dit betekent dat er dit jaar nog een expansion komt voor de originele game en Bungie toont 9 juni hoe jij met ijzeren vuist gaat regeren in Destiny.

Volgende week wordt de Rise of Iron namelijk real! Doordat er enkele weken geleden marketingmateriaal lekte van Destiny, weten we inmiddels al dat de uitbreiding Rise of Iron gaat heten, behalve als ontwikkelaar Bungie of uitgever Activision zich op het laatste moment bedacht heeft. De uitbreiding wordt dus net op tijd voor de E3 onthuld, gezien de livestream op donderdag 9 juni zal gaan plaatsvinden om 19:00 Nederlandse tijd. We hoeven dus niet tot in de kleine uurtjes op te blijven om te weten te komen wat Bungie voor ons in petto heeft dit jaar!

In april verscheen de broodnodige April Update, welke de Light Level cap verhoogde, nieuwe missies naar de game bracht en ervoor zorgde dat je er nog mooier uit kon komen te zien in de game. Echter kunnen we met Rise of Iron, welke in september moet gaan verschijnen, waarschijnlijk nog veel meer content verwachten, zoals het geval was met Destiny: The Taken King.

Kijk jij ernaar uit om in september aan de slag te kunnen met een hoop nieuwe content voor Destiny, voordat je volgend jaar met je Guardian in de wereld van Destiny’s sequel kunt stappen? Discussieer mee in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch