Menu Premium

Bungie onthult de verschillende Collector’s Editions van Destiny

Karim Shehata 07/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vandaag Bungie Day en hoewel dat vroeger betekende dat de miljoenen Halo-liefhebbers op deze planeet een gat in de lucht sprongen, staat de feestelijke dag voor de studio dit jaar in het teken van Destiny. Eerder deze middag verblijdden we jullie al met een gloednieuwe trailer en meldden wij dat Activision de DLC heeft onthuld van Destiny. Er is echter nog meer Destiny-nieuws, want Bungie onthult de verschillende Collector’s Editions van Destiny.

Dit doet Bungie op het officiële Europese PlayStation Blog. Er zijn bij de launch van Destiny op twee september overigens niet één, ook niet twee, maar drie Collector’s Edition te vinden van de game. Twee van deze edities zijn tastbaar, terwijl er ook een Collector’s Edition is die voor de digitale downloaders onder ons misschien wel zeer aantrekkelijk is. De drie Collector’s Editions gaan door het leven als de Limited Edition, Ghost Edition en de Digital Guardian Edition.

De Limited Edition van Destiny bevat een Steelbook-hoesje en natuurlijk een Blu-Ray schijfje met daarop de game. Ook kun je in deze editie nog wat leuke collector’s items verwachten, want de Arms en Armament Guide, Postcards from the Golden Age en een antieke Star Chart zitten in deze editie. Het stopt overigens niet bij tastbare spullen in deze editie, want ook bevat de Limited Edition digitale content. Zo kun je een unieke Ghost Casing verwachten, naast een skin voor je schip en player emblem. Belangrijker is misschien nog dat deze editie de Destiny Expansion Pass bevat, waarmee je dus verzekerd bent van de eerste twee DLC-pakketten die Destiny te verwerken krijgt in de (nabije) toekomst.

De eerdergenoemde Ghost Edition van Destiny bevat eigenlijk alles wat de Limited Edition bevat, maar doet daar nog een klein schepje bovenop. Zo kun je in deze editie namelijk ook een nog een replica verwachten van een Ghost, de Letter of Introduction en de Golden Age Relics. Laatstgenoemde fenomeen houdt in dat je een exclusieve sticker, patch en twee Chrome slides van The Traveler krijgt.

De Digital Edition van Destiny kan natuurlijk niet alles bevatten wat deze twee edities je kunnen bieden, simpelweg omdat het dus een digitale editie betreft. Wanneer je dus niet zoveel geeft om de tastbare extra’s die Destiny, of in het algemeen games je te bieden hebben, kan deze editie misschien wel interessant zijn wanneer je geïnteresseerd bent in deze nieuwe titel van Bungie. De digitale editie bevat een digitale download van Destiny, vroege toegang tot de Vanguard Armory- en Player Emblem pre-order bonussen. Daarnaast staat er dan al een reservering voor je klaar voor de twee DLC-pakketten die Activision en Bungie zojuist hebben aangekondigd en kun je exclusieve in-game Ghost Casing, Player Ship en Player Emblems verwachten.

Bungie geeft de verzamelaars onder ons in ieder geval veel keus. Of je nu een voorliefde hebt voor tastbare spullen van games of digitaal van alles spaart, deze game lijkt het je in ieder geval allemaal aan te bieden. De verschillende Collector’s Editions kunnen vanaf vandaag worden gepreorderd en verschijnen net zoals de game op 9 september 2014. Destiny verschijnt op die datum voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Een eventuele PC-versie kan later nog verschijnen volgens Bungie, maar de ontwikkelaar noch uitgever Activision hebben iets officieel aangekondigd.

Bungie onthult de verschillende Collector's Editions van Destiny

Bungie onthult de verschillende Collector’s Editions van Destiny

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch