Menu Premium
Loading...

Bravely Default Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 06/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Japan is en blijft het land waar de meeste role-playing games vandaan komen. Westerse landen brengen ook steeds meer RPG’s uit, denk aan bijvoorbeeld The Elder Scrolls V: Skyrim, maar de Aziaten lijken elke week wel met een nieuwe serie te komen. Eén van de RPG-meesters is Square Enix en zij zijn samen met ontwikkelaar Silicon Studio verantwoordelijk voor Bravely Default. De releasedatum komt steeds dichterbij en daarom krijgen we wat in-game beelden te zien in de Bravely Default Gameplay Trailer.

Bravely Default is een geüpdatete versie van Bravely Default: Flying Fairy uit Japan. Zoals veel titels is deze game al lang en breed uit (om precies te zijn sinds oktober 2012) in het land der role-playing games, maar hebben we in Europa een tijdje geduld moeten oefenen. Niets nieuws onder de zon, want het duurt nu eenmaal even om de Japanse taal om te zetten naar het Engels. Naast de Engelse taal bevat deze versie ook een stuk aan verhaallijn, geüpdatete besturing en een auto-mode voor tijdens gevechten. Het is in Bravely Default, in Japan bekend als Bravely Default: For The Sequel, nieuw dat er nu een moeilijkheidsgraad gekozen kan worden.

De game werd in Japan een groot succes, maar moet de zieltjes van Noord-Amerikaanse en Europese gamers nog winnen. Nintendo zorgt ervoor dat wij hier ook met de game aan de slag kunnen en uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat Bravely Default wel iets nieuws onder de zon moet brengen. Daarom is het ook een slimme zet dat vandaag de Bravely Default Gameplay Trailer komt, dan kun je het zelf checken. Bravely Default komt uit op 6 december voor de Nintendo 3DS.

Bravely Default Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch