Menu Premium
Loading...

Bound By Flame Epic Story Trailer

Gamekings Redactie 13/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar stond de release van Bound By Flame op de planning. De titel was echter nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar daar probeert de uitgever in kwestie nu wat aan te veranderen. In de Bound By Flame Epic Story Trailer kun je namelijk even naar wat actie kijken van deze game.

Bound By Flame is een action-RPG die gaat uitkomen op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4 en de Xbox 360. Je speelt in de game een soldaat die bezeten is door een demon. Deze interessante setting heeft als strijdtoneel een zeer donker fantasy-universum. Als speler kun je ervoor kiezen om de krachten die voortkomen uit deze vuurdemon te gebruiken om kwaad mee te stichten, maar ook kun je de krachten gebruiken om de held uit te hangen in Bound By Flame. Door de gevaren en steeds sterkere tegenstanders in de gevechten, is de verleiding natuurlijk erg groot om de kwade krachten te gaan gebruiken.

In Bound By Flame baan je jezelf een weg door een verhalende singleplayer, maar ook zijn er veel sidequests te vinden in de game. Door de keuzes die je maakt als speler, hebben de verschillende hoofdstukken in de game verschillende scenario’s. Dit is een manier van de ontwikkelaar om voor wat afwisseling te zorgen tijdens het spelen van de game. Wanneer je aan Bound By Flame begint, zul je zien dat je nog niet over zoveel krachten bezit. Wanneer je echter verder komt in de game, kun je het personage aanpassen naar je eigen smaak. Daarnaast kun je het uiterlijk van je personage veranderen. Ook de vrouwen zijn niet vergeten in deze game, want het is mogelijk om gewoon te switchen van geslacht. Alsof het niets is.

Het is echter nog niet helemaal duidelijk wanneer de game verschijnt. Bound By Flame stond in eerste instantie gepland voor een release in 2013, maar is nu doorgeschoven naar het begin van 2014. Dit alles zou te maken kunnen hebben met de PlayStation 4-versie van de game, die nog niet zo lang geleden is aangekondigd. Tot het duidelijker wordt wanneer de game daadwerkelijk verschijnt, kun je hier op je gemakje de Bound By Flame Epic Story Trailer checken.

 

Bound By Flame Epic Story Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch