Menu Premium
Loading...

Borderlands: The Pre-Sequel Last Hope Trailer

Gamekings Redactie 14/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Borderlands: The Pre-Sequel. Hierin maak je kennis met Nisha the Lawbringer, Athena the Gladiator, Wilhelm the Enforcer en Claptrap the Fragtrap. Check nu de Borderlands: The Pre-Sequel Last Hope Trailer!

De game speelt zich af tussen deel één en twee. Je zal zij-aan-zij met Handsome Jack een poging doen om te ontsnappen van de Hyperion-basis, om deze vervolgens zelf te veroveren. In het begin van het verhaal heeft Handsome Jack nog “goede intenties”, maar tijdens deze strijd maak je mee hoe hij zich transformeert naar de steeds machtiger wordende vijand die je kent uit het tweede deel. Net als de vorige delen zijn er vier personages speelbaar in de game. Nisha the Lawbringer is de sherrif van Lynchwood en de vriendin van Handsome Jack in Borderlands 2. Athena the Gladiator is een voormalige Atlas-soldaat, veranderd in een huurling. Wilhelm the Enforcer is een engineer van Hyperion en de persoonlijke bodyguard van Handsome Jack. Het character Claptrap the Fragtrap is sinds het eerste deel in de game aanwezig, en is nu eindelijk, tot blijdschap van de fans, speelbaar.

Na een aantal DLC packs is het nu tijd voor een volwaardige nieuwe game. Omdat ontwikkelaar Gearbox Software het zonde vindt om de ‘oude’ Borderlands 2 engine om te zetten naar de next-gen consoles, komt Borderlands: The Pre-Sequel alleen uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC  op 17 oktober.

Borderlands: The Pre-Sequel Last Hope Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch