Menu Premium

Blood and Wine-uitbreiding The Witcher 3 verwacht in eerste helft 2016

Gamekings Redactie 13/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl Hearts of Stone, de eerste uitbreiding van The Witcher 3: Wild Hunt, vanaf vandaag verkrijgbaar is, zullen fans van de game iets langer dan gepland moeten wachten op de tweede uitbreiding van de game. Waar Blood and Wine eerst gepland stond voor het eerste kwartaal van 2016, komt deze nu in eerste helft van 2016.

Natuurlijk valt het eerste kwartaal van 2016 in de eerste helft van 2016, maar wellicht dat deze planning de ontwikkelaar net wat meer de tijd geeft om Blood and Wine tot in de puntjes te perfectioneren.

Blood and Wine speelt zich af in Toussaint, een nieuwe regio binnen The Witcher 3. In tegenstelling tot de andere regio’s in de game, is Toussaint geen oorlogsgebied, maar duistere geheimen zullen Geralt op een ongetwijfeld bloederig avontuur sturen. Waar Hearts of Stone in zo’n tien uur uit te spelen is, zullen gamers volgens CD Projekt Red met Blood and Wine ongeveer twintig uur bezig zijn. Niet zo gek dus dat de studio iets meer tijd neemt om van de tweede uitbreiding een Witcher-waardige ervaring te maken.

Ben jij nu Hearts of Stone aan het spelen? Kan Blood and Wine niet vroeg genoeg komen voor jou? Laat het gerust weten in de comments.

Bron: VideoGamer

Blood and Wine-uitbreiding The Witcher 3 verwacht in eerste helft 2016

Blood and Wine-uitbreiding The Witcher 3 verwacht in eerste helft 2016

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch