Menu Premium

Blammo Events kondigt eerste Battlegrounds Firstlook BattleCon aan

Karim Shehata 06/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 7 en 8 mei vindt in Rotterdam Ahoy de eerste editie van Firstlook BattleCon plaats. Deze spin-off op de Firstlook-formule draait volledig om het spelen van multiplayer games, maar tot nu toe was onduidelijk met welke games je precies aan de slag kon gaan op het evenement. Vandaag zijn de eerste vier zogeheten Battlegrounds aangekondigd, waarop je met verschillende games aan de slag kunt gaan!

Wanneer je aan multiplayer-games denkt die je lokaal kunt spelen, denk je waarschijnlijk meteen een Super Smash Bros. of Mario Kart. Laat het nou net zo zijn dat Nintendo twee Battlegrounds heeft geclaimd en deze twee games daar neerzet! In beide games worden de hele dag toernooien gespeeld, die constant doorlopen. Wanneer je dus door bent naar de volgende ronde, zullen er meteen nieuwe mensen plaatsnemen om deel te nemen aan het toernooi. De Super Smash Bros. en Mario Kart 8-toernooien zullen beide plaatsvinden op zeven Wii U’s. Nintendo heeft daarnaast meer dan 100 amiibo beschikbaar gesteld voor de winnaars, waardoor iedere winnaar met een Nintendo-figurine naar huis kan!

Ook Activision en Blizzard zijn van de partij op Firstlook BattleCon, met beide een eigen Battleground. De eerstgenoemde partij zet Call of Duty: Black Ops 3 neer in Rotterdam Ahoy, waarmee ook epische prijzen gewonnen kunnen worden. Blizzard zal van de partij zijn met Hearthstone, waarin je ook de hele dag kan laten zien wie de beste Hearthstone-speler van Firstlook BattleCon is! De toernooistructuur en de prijzen die je kunt winnen bij zowel Black Ops 3 als Hearthstone worden binnenkort uit de doeken gedaan.

Voor meer informatie over Firstlook BattleCon bezoek je natuurlijk de officiële website van het evenement, waar je ook de kaartverkoop zult vinden. In aanloop naar het evenement zullen er nog veel meer Battlegrounds bekend worden gemaakt door Blammo Events en de deelnemende partijen. Hou de website, Facebook en Twitter van Firstlook BattleCon de komende weken dus in de gaten, want er zit nog heel wat moois aan te komen!

Blammo Events kondigt eerste Battlegrounds Firstlook BattleCon aan

Blammo Events kondigt eerste Battlegrounds Firstlook BattleCon aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch