Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite: A Modern Day Icarus Trailer

Gamekings Redactie 28/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

BioShock Infinite staat bekend om haar eigentijdse omgeving en de maatschappijkritische blik op de wereld. Het brainwashen met propaganda door middel van besprekingen, posters en filmpjes komt namelijk vaker voor in de game. In de nieuwe trailer ben je getuige van de ontdekkingen over Columbia en alles er om heen. Check dus snel de BioShock Infinite: A Modern Day Icarus Trailer!

Het lijkt haast wel een trend te worden. Geen concrete duidelijkheid over een game en het verhaal, maar een achterliggende boodschap tussen neus en lippen door. In deze trailer is dat niet anders. Maar truth be told: het past prima bij deze game. Je krijgt in de trailer een blik op de geschiedenis van Columbia. Dit alles gebeurt terwijl ondertussen de wijsheid van Zachary Hale Comstock benadrukt wordt. Het sfeertje dat er in de trailer hangt, past prima bij een terugblik op de geschiedenis en het duistere gevoel dat het oproept. Dit alles komt mede door de kalme stem die zijn verhaal doet over de gebeurtenissen van weleer. Je wordt meegenomen door de geschiedenis van de mysterieuze stad en alle vondsten die de buitenwereld daar heeft gemaakt. Het geeft dus des te meer aan hoe geheimzinnig en mysterieus de hele samenleving van Columbia is en hoe het zich heeft losgekoppeld van de rest van de planeet.

Je moet nog wel even wachten op BioShock Infinite, maar deze trailer geeft jou alvast een nieuwe dosis info. Dat zal niet het enige doel zijn geweest want het verhaal, waar nog niet al te veel over bekend is, wordt volgens sommigen een maatschappijkritisch betoog met dieper liggende ervaringen die aan de oppervlakte niet zichtbaar zijn. Deze trailer draagt dan ook zeker bij aan het gevoel rondom deze verwachtingen. Nieuwsgierig geworden? Check dan snel de BioShock Infinite: A Modern Day Icarus Trailer!BioShock Infinite: A Modern Day Icarus Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch