Menu Premium

Bandai Namco onthult pre-order bonussen Dark Souls III

Mark Hoogland 22/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf 12 april kunnen de masochistische gamers onder ons weer tientallen keren doodgaan met het derde deel in de Dark Souls-serie. Vandaag maakte Bandai Namco bekend welke extra’s vroege kopers van de game kunnen verwachten.

We maakten onlangs al bekend dat pre-orders voor Dark Souls III op de Xbox One zouden komen met een downloadcode voor de eerste game uit de reeks – deze zul je tussen zeven en tien dagen na je bestelling ontvangen. Bezitters van een PlayStation 4 krijgen op de dag van release de soundtrack van Dark Souls III bij de game, na bestelling alvast voorafgegaan door de exclusieve track Fire Fades. PC-gamers die via Steam pre-orderen krijgen eveneens de soundtrack, maar aantrekkelijker is misschien de korting die je krijgt als je reeds één of meerdere Dark Souls-games in je library hebt staan.

Dark Souls III verschijnt op 12 april voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Ga jij vanwege deze extra’s de game vast bestellen, of scoor je zelfs de Deluxe Edition die met een Season Pass – en dezelfde bonussen – komt? Laat het weten in de comments!

Bandai Namco onthult pre-order bonussen Dark Souls III

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch