Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Liberation HD Justice for All Trailer

Gamekings Redactie 15/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nog helemaal niet zo lang geleden dat de game Assassin’s Creed 4: Black Flag, die in vele eindejaarslijstjes voorbij kwam en prima verkoopcijfers behaalde, voor de huidige en next-gen consoles verscheen. Toch heeft Ubisoft het idee haar fans nog meer te moeten laten genieten van al haar klim- en klauter-gameplay, want de HD-remake van de PS Vita-exclusive is vandaag beschikbaar voor alle platformen. Of de remake je zuur verdiende centen waard is, dat kun je zelf zien in de Assassin’s Creed Liberation HD Justice for All Trailer.

Assassin’s Creed: Liberation verscheen 30 oktober 2012 exclusief voor de PlayStation Vita. We hadden er echter donder op kunnen zeggen dat hier best nog wel een port van naar de Xbox 360 en PlayStation 3 voor zou komen en jawel hoor, daar is ‘ie dan. Een volledig opgepoetste versie, met natuurlijk een aangepast controller-schema. Bovendien zijn er een aantal missies nieuw, dus is de game ook nog interessant voor de gamers die de Vita-versie al hebben gespeeld. De Vita-versie kende enkele speciaal voor de handheld ontwikkelde besturingsmechanismen, zoals het gebruik van het touchscreen, camera en gyroscoop. Dit hebben ze uit HD-versie gesloopt, maar daarom is er dus extra content aan toegevoegd. Als we de trailer mogen geloven, is de gameplay in elk geval ‘verfijnd’.

Mocht je toentertijd en wellicht nu nog steeds niet in het bezit zijn geweest van een PS Vita, dan kun je nu je slag slaan en alle steden van Louisiana verblijden met gerechtigheid. De game is te downloaden via PlayStation Network, Xbox Live Arcade en voor de PC-gamers via Steam.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch