Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed IV: Black Flag – Under the Black Flag Trailer

Gamekings Redactie 15/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanuit de wilde, open zee komt de nieuwe Assassin’s Creed IV: Black Flag – Under the Black Flag trailer met volle zeilen binnen varen. De trailer zal je scherm hard enteren, want we krijgen veel nieuwe gameplay te zien. Er wordt zelfs even een duik onder water genomen.

De Assassin’s Creed serie vaart stug door. Op 31 oktober verschijnt alweer het zesde deel in de serie: Assassin’s Creed IV: Black Flag. Deze keer worden de historische zeeën van het Caribisch gebied vanaf 1715 bezocht. In deze tijden vierde de piraterij zijn hoogtij dagen, oftewel het was de Gouden Eeuw voor piraten. Deze outlaws heersten toen op de zee en dat bracht een hoop interessante historische figuren met zich mee. Zo was Edward Teach, beter bekend als Blackbeard, een beruchte verschijning. Deze bikkel kom je dan ook tegen op zee, maar ook andere infame piraten, zoals Calico Jack en Benjamin Hornigold, kruisen je op jouw pad.

Edward Kenway is iemand die niet terugdeinst voor deze mannen met hun reputatie. Als assassin zijn dat natuurlijk ook de risico’s van het vak. Daarnaast is Kenway een onverschrokken jonge kapitein die goed met zijn zwaard overweg kan en een schijthekel heeft aan autoriteit. De perfecte combi voor de nieuwe hoofdrolspeler in de Assassin’s Creed serie, toch? Met epische zeeslagen, beruchte piraten en een onverschrokken hoofdpersoon ziet het er naar uit dat Assassin’s Creed IV: Black Flag veel gamers gaat aanspreken.

Check de Assassin’s Creed IV: Black Flag – Under the Black Flag Trailer voor lekker verse gameplaybeelden van Kenway en de wilde zee van de Caribbean.

Assassin's Creed IV: Black Flag - Under the Black Flag Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch