Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed IV: Black Flag Edward Kenway Story Trailer

Gamekings Redactie 15/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het avontuur van de Assassin’s en de Animus is nog lang niet voorbij, want binnenkort is het tijd voor Assassin’s Creed IV: Black Flag. Ondertussen weten we al lang en breed dat Edward Kenway de hoofdrol gaat innemen en van hem zien we meer in de Assassin’s Creed IV: Black Flag Edward Kenway Story Trailer. Daarnaast zijn er wat wijzigingen wat de releasedata betreft, wat ook allemaal duidelijk wordt.

In de schoenen van Edward Kenway waan je jezelf een echte piraat en ga je langs zeeën en land om het verhaal te ontplooien. Net zoals in de vorige delen van de Assassin’s Creed-serie is het verhaal van het hoofdpersonage, in dit geval dus Edward Kenway, verbonden aan een personage uit de tegenwoordige tijd. Je speelt in Assassin’s Creed IV: Black Flag niet meer de tegenwoordige tijd-rol van Desmond, die in de eerdere delen onderdeel van het verhaal uitmaakte. In plaats daarvan ben je een nog onbekend karakter die door Abstergo Entertainment gedwongen wordt in de Animus plaats te nemen.

Als je totaal geen Assassin’s Creed-fan bent, is alles hierboven wellicht abracadabra voor je. Toch betekent dat niet dat het verhaal niet meer te volgen is als je de eerste delen niet gespeeld hebt. Ontwikkelaar en uitgeverij Ubisoft komt vaker met trailers om het verhaal uit te leggen en ook met de Assassin’s Creed IV: Black Flag Edward Kenway Story Trailer is dat het geval.

Iets dat niet onbelangrijk is, zijn de releasedata waarop de game uitkomt. Assassin’s Creed IV: Black Flag ligt op 29 oktober in de winkels voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en op 22 november wordt de game voor PlayStation 4, Xbox One, PC en de Wii U beschikbaar. Of dat betekent dat wij de Xbox One-variant ook kunnen komen en ernaar mogen kijken tot de console hier in de winkels ligt, is onduidelijk. Anders zal de game in de winkels liggen wanneer de Xbox One hier ook is.
Assassin's Creed IV: Black Flag Edward Kenway Story Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch