Menu Premium

Assassin’s Creed 4 zal voor 40 procent uit zeeslagen bestaan

Gamekings Redactie 05/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kennen Assassin’s Creed 4: Black Flag pas sinds afgelopen zondag, maar het lijkt alsof we de game al van binnen naar buiten kennen. Het ene na het andere feit vliegt ons om de oren en ook nu staat er iets nieuws voor je op het menu. Het was natuurlijk al te verwachten dat je als een echte piraat het land in moet wisselen voor water. Ubisoft pakt het echter meteen goed aan, want Assassin’s Creed 4 zal voor 40 procent uit zeeslagen bestaan. FIREEE!

De ton met rum van Ubisoft is zo lek als een mandje, want dit is niet het eerste wat naar buiten is gelekt. Na de trailer, die te vroeg te zien was, is dit het volgende dat uitlekte. In een interne Q and A (Question and Answer) werden de volgende cijfers over de missies naar buiten gebracht: 60 procent op land, 40 procent ter zee. Als je puur voor de main-story gaat, kun je rekenen op een 50-50 verhouding.

De zeeslagen deden hun intrede bij Assassin’s Creed 3. Het was toen een toffe toevoeging aan de game. Het boodt een nieuwe game-ervaring en natuurlijk vele uren aan extra gameplay. Het was heerlijk om even met jouw Aquila de zee op te gaan en om daar epische zeeslagen uit te vechten.

Met de komst van het piraten-thema in Assassin’s Creed 4: Black Flag is het logisch dat je meer de zee op gaat. Maar zit jij als gamer er wel op te wachten om uren op zee te dobberen en daar constant dezelfde actie te ondervinden? Als je het mij vraagt, zullen ze wel iets moeten toevoegen of uitbreiden aan het eenzame leven op zee. Hoe zit dat met jou? Dit keer een dilemma voor jou dus. Land of zee?

Assassin's Creed 4 zal voor 40 procent uit zeeslagen bestaan

Assassin’s Creed 4 zal voor 40 procent uit zeeslagen bestaan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch