Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed 3 Official Connor Story Trailer

Gamekings Redactie 05/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Assassin's Creed 3 Official Connor Story TrailerConnor de half-Indiaanse wildeman en half-Engelse gentleman heeft niet zomaar op een dag besloten dat hij mensen gaat vermoorden. Nee, daar is een heel verhaal aan vooraf gegaan. Om je een beetje een idee te geven hoe dat is gegaan, is er deze Assassin’s Creed 3 Official Connor Story Trailer.

Toen Connor nog een kleine knul was, was hij altijd vrij en blij aan het spelen door de weelderige Amerikaanse bossen. Op een dag stranden er een paar luidruchtige Europeanen aan op zijn geliefde land. En toen was het uit met de pret, zijn dorp werd platgebrand en alles wat hij lief had werd van hem ontnomen. Je begrijpt natuurlijk wel dat Connor daar een beetje pissig van geworden is.

Dus besloot hij op te komen voor zijn eigen volk en in training te gaan om de grootste bad-ass van zijn tijd te worden. Zijn Indianen roots in combinatie met de training van de Assassijnen  maakt Connor niet alleen een wrede assassin in zijn eigen tijd, maar misschien ook wel de interessantste vergeleken met al zijn voorgangers, zoals Ezio en Altaïr. Connor heeft in ieder geval een zware opgave voor zich. Zijn volk wordt verjaagd en dat kan hij uiteraard niet over zijn kant laten gaan.

Jij kan dus nu lekker genieten van de Assassin’s Creed 3 Official Connor Story Trailer, maar in de V.S. ligt het ietsje moeilijker. De V.S.-versie van de trailer is namelijk gecensureerd, omdat Connor Amerikaanse troepen afslacht. Rond minuut 2:09 van de trailer zie je Connor losgaan op Amerikaanse soldaten, dit is miraculeus verdwenen in de Amerikaanse trailer. Een beetje kinderachtig vind je niet?

Hoe dan ook, jij kunt wel genieten van de Assassin’s Creed 3 Official Connor Story Trailer in volle glorie. Waar wacht je nog op?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch