Menu Premium

Army of Two: The Devil’s Cartel moet de beste co-op campaign worden

Gamekings Redactie 24/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Army of Two: The Devil’s Cartel moet de beste co-op campaign worden en die ambitie van producent Greg Rizzer kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen. Na de twee eerdere co-op games in de Army of Two serie moet dit derde deel, The Devil’s Cartel, echt de beste co-op campaing op de markt worden.

Je vraagt je dan af wat voor doelen de studio zich bij eerdere titels heeft gesteld. Maar een game die zijn voorgangers wil overtreffen, dat is alleen maar goed natuurlijk. In een interview met VG247 vertelt Rizzer: “We hebben altijd het gevoel gehad dat we willen focussen op het afleveren van de beste co-op campaign op de markt. Dat is iets waar we om bekend staan met de eerste game. Nu is het terug en daar zijn we heel gelukkig mee.”

Omdat er al genoeg multiplayer titels op de markt zijn, is het volgens Rizzer interessanter om te focussen op het minder vertegenwoordigde co-op genre. “Feit is dat er genoeg games zijn waarbij de focus ligt op het competitive multiplayer aspect en die games doen het ontzettend goed. We hebben niet de behoefte om daarmee te concurreren.”

Volgens Rizzer zijn er daarnaast genoeg games die alleen een multiplayer hebben omdat een of andere ‘higher up’ heeft besloten dat een multiplayer nodig is. “Als ik persoonlijk vandaag de dag een game koop en ik zie dat die game een competitive multiplayer heeft, dan denk ik ‘dat heb je alleen maar gedaan omdat het moest’.

“Als wij in plaats daarvan een ontzettend goede co-op campaing maken met een grote replayability, en die is er zeker in moeilijke levels, dan is er meer dan genoeg content. Mensen zeggen dan: ‘Hey, deze game moet ik binnen handbereik houden want vanavond kan ik die mooi spelen als er een vriend langskomt.’”

Army of Two: The Devil’s Cartel ligt 29 maart in de winkel voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Army of Two: The Devil's Cartel moet de beste co-op campaign worden

Army of Two: The Devil’s Cartel moet de beste co-op campaign worden

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch