Menu Premium
Loading...

Anno 2205 – Explore a New World Trailer

Gamekings Redactie 05/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu zo’n 4 jaar na de laatste Anno: 2070, kunnen we weer flink aan de slag met het bouwen van steden. Dit keer speelt het zich af in 2205 en zoals Ubisoft al aankondigt in de nieuwe trailer: ”Om onze beschaving te laten opbloeien, moeten we verder reiken, zullen we groeien met nieuwe hulpbronnen om te ontdekken en zullen we de laatste grens bereiken.”

In deze Anno-game ben je de leider van een bedrijf en zal je moeten concurreren tegen andere bedrijven. Jouw taak is om verschillende metropolissen te bouwen en alsmaar te groeien. Naast het bouwen van huizen, zal je als speler bijvoorbeeld ook goederen produceren en infrastructuren moeten creëren voor robot productie en andere faciliteiten.

Anno 2205 speelt zich nog verder af in de toekomst, met vele nieuwe snufjes en vernieuwende technologie. Wellicht doet het je een beetje denken aan zijn voorganger Anno 2070, maar dit gaat toch nog wel een flink stapje verder. Mocht je de aarde namelijk zat zijn, bouw je bedrijf dan gewoon verder in de ruimte.

Op 3 oktober komt Anno 2205 uit, maar voordat we met de game aan de slag kunnen, gaan we even genieten van de Anno 2205 – Explore a New World Trailer. De game verschijnt uitsluitend voor PC.

Anno 2205 - Explore a New World Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch