Menu Premium

Anime-app Crunchyroll is nu ook hier beschikbaar op de Wii U

Jeroen Wiersma 08/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als anime-fan heb je vast wel eens gehoord van Crunchyroll. Nintendo maakt de Wii U een completere entertainmentaanbieder, door een toepassing van deze mega-aanbieder van anime nu ook beschikbaar te maken bij ons in Nederland!

Ben je geen anime-fan, of heb je niet eerder gehoord van Crunchyroll, dan volgt nu even een korte uitleg. Crunchyroll is een videostreamingdienst met in het assortiment onder andere anime, manga en Aziatische tv-series. Dit platform is toegankelijk via de PC, maar vanaf vandaag ook via de Wii U. Via de Nintendo e-Shop kan Crunchyroll gedownload worden. Om er ook echt gebruik van te kunnen maken zal je echter wel premium lid moeten worden, en daar hangt vanzelfsprekend een prijskaartje aan. In totaal is er toegang tot meer dan 25.000 afleveringen en 15.000 uur aan content, dus voorlopig ben je dan goed voorzien, met bijvoorbeeld Naruto Shippuden, One Piece, Sword Art Online en Hunter x Hunter.

Voor nieuwsgierigen is er ook een veertien dagen proefperiode. Zo kun je mooi op je gemak eens het gehele aanbod doorspitten en kijken of dit een relaxed platform is om anime-series te bekijken.

Anime-app Crunchyroll is nu ook hier beschikbaar op de Wii U

Anime-app Crunchyroll is nu ook hier beschikbaar op de Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch