Menu Premium
Loading...

Animal Crossing: New Leaf Christmas Trailer

Karim Shehata 27/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna kerst! Dit betekent natuurlijk lekker eten, samen zijn met de mensen waarmee je een goede relatie deelt en de cadeaus uitpakken. Het laatst genoemde kenmerk van het kerstfeest is natuurlijk het allerleukste voor gamers, want misschien ligt de game die jij graag wilt wel onder de boom. Met de toppers die de afgelopen maanden zijn uitgekomen, in combinatie met de nieuwe consoles en handhelds die ook in dat tijdsbestek zijn verschenen, kan deze aankomende kerst er nog weleens eentje worden die je als gamer nooit meer vergeet. Wanneer je overigens bezit over Animal Crossing: New Leaf kun je overigens ook in-game kerst gaan vieren, want Nintendo doet er wat betreft deze game niet lullig over dat het grootste winterfeest er bijna aan zit te komen. Dit is ook te zien in de Animal Crossing: New Leaf Christmas Trailer.

De Animal Crossing-franchise is er altijd al één geweest waarin je al je blijheid en vrijheid kwijt kon. De game draait simpelweg om het hebben van een huis, met de andere (online-)bewoners een relatie opbouwen én het uitvoeren van activiteiten, zoals bijvoorbeeld vissen. In Animal Crossing: New Leaf werd dit niet anders. Nu is het tijdens kerstmis de bedoeling om iedereen in je omgeving een fijne kerst te gaan bezorgen.

Voor degene onder ons die dus sowieso al geen genoeg kunnen krijgen van het kerstfeest, is het natuurlijk genieten geblazen. Niet alleen omdat de game straks tijdelijk helemaal in de kerststijl omgetoverd wordt, maar ook zelfs al van de Animal Crossing: New Leaf Christmas Trailer zelf. Je kunt overigens alleen echt genieten van virtueel kerstmis wanneer je bezit over een Nintendo 3DS, want de game is exclusief voor de handheld van Nintendo.

Animal Crossing: New Leaf Christmas Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch