Menu Premium
Loading...

Angry Birds Trilogy Launch Trailer

Gamekings Redactie 25/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Binnenkort vliegen er boze vogels dwars door je beeld zo de wijk in. Als je het niet gelooft, kijk dan maar eens naar de Angry Birds Trilogy Launch Trailer.

Er is geen smartphone of tablet in de wereld waar geen Angry Birds op staat en de makers vinden het tijd dat ook je huiskamer gedomineerd gaat worden door pissige kanaries. Rovio, de ontwikkelaar, brengt Angry Birds namelijk naar de Xbox 360, PlayStation 3 en de Nintendo 3DS. Dit gaan ze in de vorm van een mooi pakketje doen die niet alleen de originele Angry Birds en Angry Birds Seasons, maar ook Angry Birds Rio gaat bevatten.

De drie games krijgen ook allemaal een nieuw likje verf, zodat het er op een groter scherm niet als een grote pixelbrij uitziet. Ook zijn de achtergronden gedetailleerder en ditmaal zijn er bepaalde elementen zoals gras geanimeerd. De ‘birds’ zelf lijken nu nog sneller te gaan door het motion blur effect dat er overheen is gegooid. De landing van de vogels gaat ook nog eens veel epischer worden, waarbij de splinters in het rond vliegen. Het geluid heeft tot slot ook een flinke boost gekregen, de vogels lijken nu dwars door je kamer te vliegen via je 5.1 Dolby Surround set.

Het verhaal achter Angry Birds is voor velen een beetje bizar, want om nou voor drie gestolen eieren de rest van je soort op te offeren in zelfmoord acties, is niet echt logisch. De nieuwe, langere cut-scenes geven wellicht meer helderheid in het verhaal.

In plaats van swipen mag je straks met de Kinect zwieren en zwaaien om je Angry Birds te lanceren. De Move gaat een cursor gebruiken die je met je gloeiende stick bediend. Of dit allemaal net zo soepel gaat werken als met de touch-bediening is nog maar de vraag. Het is allemaal goed te zien in deze vrolijke Angry Birds Trilogy Launch Trailer.

Angry Birds Trilogy Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch