Menu Premium

Anarchy Reigns heeft meer dan 10 match types

Gamekings Redactie 19/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Anarchy Reigns heeft meer dan 10 match types, zo heeft ontwikkelaar Platinum Games bekend gemaakt op het officiële Sega blog. Dat belooft natuurlijk vele uren aan gameplay in deze hectische beat ’em up.

Onder de tien match types behoren onder andere Team Battle, waarin spelers in teams punten scoren door leden van de tegenpartij te doden. Daarnaast biedt de game een Survival Mode, waarin je als team moet samenwerken en zoveel mogelijk hordes moet zien te overleven. Verder staat de Deathball modus voor je klaar. Hierin is het de bedoeling dat spelers, tijdens het vechten door, een bal bij elkaar in het doel rammen. Een ruigere vorm van rugby om het eenvoudig te zeggen. Dit zijn slechts drie van de vele match types die in de game te vinden zijn. Ben je al warm?

De game is in goede handen, want Platinum Games, onder andere bekend van Bayonetta, Vanquish en MadWorld, heeft zich met deze game bezig gehouden. De titel is overigens al een geruime tijd uit in Japan. Deze beat ’em up is in Japan al op 5 juli 2012 in de winkels verschenen onder de naam ‘Max Anarchy’. Sega besloot, voor ons westerlingen helaas, om de game pas op 11 januari 2013 in Europa uit te brengen. Na dit bericht waren, naast de westerse fans, ook de mensen van Platinum Games erg gefrustreerd. De game was immers al picobello afgewerkt volgens de ontwikkelaars.

Het hele concept van deze over de top beat ’em up is dat je in een arena wordt gedropt met andere gasten en daar de meest epische combo’s maakt, je skills toont en je team naar de overwinning leidt. De game kent maar een regel: er zijn geen regels. De ideale gelegenheid om je eens flink uit te leven dus.

Er is voor ieder wat wils met, zoals hierboven vermeld, meer dan 10 match types om uit te kiezen en meer dan 15 speelbare karakters om uit te kiezen. Deze karakters hebben elk hun eigen speciale krachten, vechtstijl, wapens, toffe one-liners als ‘super sexy fists of fire’ en een eigen persoonlijkheid. Platinum Games heeft, naast heel veel tijd in nieuwe karakters te hebben gestoken, ook een paar oude vechtersbazen uit MadWorld afgestoft, opgepoetst en in de game verwerkt.

De game is op 11 januari te vinden voor de Playstation 3 en Xbox 360. Voor de vroege vogels is er ook nog een Limited Edition. Deze bevat twee extra match types en Bayonetta herself als speelbare character. Verheug jij je op deze titel en wist je er al van af?

Anarchy Reigns heeft meer dan 10 match types

Anarchy Reigns heeft meer dan 10 match types

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch