Menu Premium
Loading...

The Amazing Spider-Man 2 Reveal Trailer

Gamekings Redactie 24/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds jaar en dag zijn superhelden voor velen hét favoriete onderwerp van films en games, en één van de mannen die altijd van de partij is, is Spider-Man. Het personage uit de collectie superhelden van Marvel liet zich voor het eerst zien in 1962, maar is nog lang niet afgeschreven. Dit jaar verschijnt er een nieuwe film met de spinnenman in de hoofdrol en gezien dat gepaard gaat met een game, worden we verblijd met de The Amazing Spider-Man 2 Reveal Trailer die deze uit de doeken doet.

Zoals al in de eerste alinea vernoemd, bestaat Spider-Man al sinds 1962 en hij heeft dan ook praktisch geen introductie nodig. Het portfolio van Marvel kent veel (voor het grote publiek) onbekende superhelden, maar Spider-Man is er eentje die vaak genoeg in de schijnwerpers wordt gezet. Het alter ego van Peter Benjamin Parker kreeg in de laatste jaren ook genoeg games en verscheen daarnaast ook in titels als LEGO Marvel Super Heroes en de MMORPG Marvel Heroes.

The Amazing Spider-Man 2 volgt het verhaal van de gelijknamige film die ook dit jaar uitkomt, wat inhoudt dat Spider-Man op zoek gaat naar wie zijn oom Ben vermoord heeft. De game wordt ontwikkeld door Beenox, de studio die verantwoordelijk is voor het vorige deel en daarnaast ook Spider-Man: Edge of Time en Spider-Man: Shattered Dimensions op hun naam heeft staan. Al deze games werden middelmatig ontvangen, dus het is nog maar de vraag of The Amazing Spider-Man 2 wel een hoogstaande titel gaat worden.

De eerste beelden in de The Amazing Spider-Man 2 Reveal Trailer laten tenminste zien dat de game oude, vertrouwde Spider-Man-actie bevat. Wordt het super wreed? Dat weten we pas ergens in de lente, want dan verschijnt The Amazing Spider-Man 2 op de PC, Nintendo 3DS, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 en Xbox One. Naast de trailer worden we ook gelijk verblijd met de boxart, die je hieronder kunt zien. En ja, deze is gelijk voor alle versies en dus niet alleen voor de PlayStation 4. Check ‘m!
The Amazing Spider-Man 2 Reveal Trailer

The Amazing Spider-Man 2 Reveal Trailer

The Amazing Spider-Man 2 Reveal Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch