Menu Premium
Loading...

Aliens: Colonial Marines Tactical Multiplayer Trailer

Gamekings Redactie 31/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Xenomorphs en de Marines vechten het uit in Aliens: Colonial Marines. In deze game hebben beide kanten een handjevol speciale vaardigheden en dragen de marines daarnaast hun vertrouwde wapens om het buitenaardse tuig af te weren. In de Aliens: Colonial Marines Tactical Multiplayer Trailer zie je hoe het gevecht losbarst en zie je een glimps van de asymmetrische multiplayer.

Simpele marines zijn natuurlijk zwak en breekbaar als je ze vergelijkt met de slijmerige aliens. Gelukkig krijg je daarom in deze game de vaardigheid om als marine jouw medespelers te reviven, nadat ze bruut zijn afgeslacht. Om er daarnaast voor te zorgen dat je niet opnieuw doodgaat, krijg je de keuze uit een hele lading wapens. Neem jij bijvoorbeeld de oude vertrouwde pulse rifle mee in de strijd of kies je voor de iconische vlammenwerper om de groene monsters levend te verbranden? In jouw wapenkist liggen ook de ‘smart gun’ en assault rifle opgeborgen naast een berg explosieven voor het geval het echt menens wordt.

In de Aliens: Colonial Marines Tactical Multiplayer Trailer zie je dat het zelfs dan nog niet genoeg hoeft te zijn om de overwinning te behalen. Ook aliens hebben namelijk speciale vaardigheden, zoals het verminderen van schade door de kogels van marines. Als jij dus in je eentje tegenover zo’n extra sterk monster staat, begin je zelfs met een gigantisch wapen niet zo veel. Teamwork is de sleutel in deze game, want als je gezamenlijk zo’n buitenaards wezen in de hoek drijft maak je misschien een kans.

De Xenomorphs hebben ook die mogelijkheid natuurlijk, want ook als je als een alien speelt kun je samenwerken met jouw medemonsters. Xenomorphs hebben daarnaast de keuze uit drie ‘classes’ voordat ze de strijd in glibberen: Soldier, Lurker of Spitter. Een goed samenwerkende combinatie van deze classes kan misschien zelfs een klein legertje marines de dood in jagen. Welke kant kies jij? Check de Aliens: Colonial Marines Tactical Multiplayer Trailer als je het nog niet zeker weet. De game komt 12 februari uit op PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De versie voor de Wii U komt later dit jaar.

Aliens: Colonial Marines Tactical Multiplayer Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch