Menu Premium
Loading...

Aliens: Colonial Marines Survivor Trailer

Gamekings Redactie 21/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De komende first-person shooter van Gearbox speelt zich af in het universum van Alien. Multiplayer speelt in deze game een belangrijke rol en je kunt nu al een beetje zien of de survivor mode tof gaat worden in de Aliens: Colonial Marines Survivor Trailer.

Je kruipt in de huid van Christopher Winter. Hij is een Colonial Marine die samen met zijn team aan een reddingsmissie begonnen is. De gebeurtenissen in de game spelen zich af na de film Alien 3. Het verhaal is geschreven door dezelfde schrijvers die het script hebben gemaakt voor Battlestar Galactica, namelijk Bradley Thompson en David Weddle.

Toen de game werd aangekondigd, was Aliens: Colonial Marines nog een squad-based game. Gearbox heeft tijdens het ontwikkelen echter besloten dat de game toegankelijker zou worden als ze de game een first-person shooter was.

Er zitten meerdere multiplayer modi in Aliens: Colonial Marines. Naast een split-screen mode, kun je met je team van vier man online gaan spelen via een drop-in/drop-out systeem. Samenwerking zal centraal staan, zeker in de Survivor mode waar je nu de trailer van kunt zien.

In de Survivor mode probeer je met z’n vieren zo lang mogelijk te overleven tegen meerdere waves van vijanden. Zoals je in de trailer kunt zien, komt daar een hoop werk bij kijken. Met schieten alleen redt je het namelijk niet. Uit de trailer kan worden opgemaakt dat je waarschijnlijk ook zult moeten lassen, turrets moet plaatsten, met vlammenwerpers moet spuwen en dat je deuren goed moet sluiten.

Op 12 februari verschijnt de game op de PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U. Tot die tijd kun je genieten van de Aliens: Colonial Marines Survivor Trailer.

Aliens Colonial Marines Survivor Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch