Menu Premium
Loading...

Aliens: Colonial Marines Launch Trailer

Gamekings Redactie 12/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ze zijn al enige tijd bezig met de nieuwste toevoeging in de Aliens game franchise, Aliens: Colonial Marines. Nu deze er eindelijk is, was dat voor Sega een goede reden om er nogmaals een trailer uit te gooien. Ze zijn al een tijdje bezig om de game onder de aandacht te brengen. Deze trailer moet de mensen over de streep trekken en of dat gaat lukken is nog eventjes de vraag, maar je kunt alvast lekker de Aliens: Colonial Marines launch trailer checken!

Je speelt de game als Corporaal Christopher Winter. Aangezien dit deel een vervolg is op de tweede Aliens film, kun je al gokken wat je doel is. Je moet Ellen Ripley zoeken en redden. Tijdens de zoektocht naar Ellen op de U.S.S. Sulaco gebeurt er, zoals we gewend zijn van de franchise, iets ontzettend ‘onverwachts’. Je bent onder aanval van aliens die over de muren, door allerlei gaten en door de duisternis kruipen. Jij moet je wapen pakken en schiet ze de tering in. Doordat de game zich afspeelt tussen de tweede en derde film zullen er veel herkenbare momenten naar terugkomen. Daarnaast heeft Gearbox ook research gedaan bij Ridley Scott. De maker van de originele Alien en de Alien prequel: Prometheus. Kortom, de herkenbare elementen in de game komen voort uit alle Alien films.

De trailer laat een serie actievolle omgevingen zien die zijn weerga niet kent. De kogels, Aliens en doden vliegen je om de oren. In een zee van actie, horror en aliens sta jij misschien binnenkort wel te schieten. Als je alvast wil voorbereiden op deze zee van actie, check je natuurlijk snel de Aliens: Colonial Marines launch trailer.Aliens: Colonial Marines Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch