Menu Premium
Loading...

Alien Rage Launch Trailer

Gamekings Redactie 23/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je van grote agressieve aliens houdt en vooral als je het nog leuker vindt om deze enorme monsters af te knallen, dan is de game Alien Rage misschien wel iets voor jou. Sinds vandaag is de nieuwe Alien Rage Launch Trailer te bewonderen, omdat morgen de game dan eindelijk voor iedereen te spelen is.

In deze nieuwe science-fiction first-person shooter, die zich afspeelt op een planeet diep in de ruimte in het jaar 2242, ben jij een elite-soldaat die getraind is in het schieten op aliens. Dit is ook wel nodig, aangezien je door aliens vanuit alle hoeken en gaten kan worden aangevallen. De game bestaat uit veertien verschillende levels, waarin ook van alles kapot kan. Je vecht tegen wel eenentwintig verschillende type aliens. Als klap op de vuurpijl zijn er ook acht verschillende grote ‘eindbaas’-aliens die je dient te verslaan. Hierbij heb je al je skills en verschillende wapens hard nodig.

Met het gebruik van tien verschillende grote wapens met allemaal twee schietfuncties moet je elk level en elke alien helemaal kapot schieten, dus we kunnen concluderen dat het een game is met een hoge dosis schotkracht en adrenaline. Uiteraard zit er voor de liefhebbers ook een multiplayer-modus bij. Kan ook bijna niet anders, anno 2013. Dit is voornamelijk voor spelers die ook houden van het tactische aspect van een game, maar dit blijft toch vooral een ouderwetse shooter.

De trailer laat zien hoeveel actie er in de game zit en geeft je vast een voorproefje van je tegenstanders. Vanaf morgen is de PC-versie van Alien Rage speelbaar. Als je de game wilt spelen op de PlayStation 3 of Xbox 360 moet er even gewacht worden tot 23 oktober.

Alien Rage Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch