Menu Premium
Loading...

Alex nu beschikbaar in Street Fighter V

Karim Shehata 31/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Street Fighter V verscheen, was er veel kritiek op het gebrek aan content in de game. Langzamerhand begint het echter ergens op te lijken, gezien er steeds meer personages en functionaliteiten worden toegevoegd aan de game. Nu is het opnieuw raak, met de toevoeging van Alex in Street Fighter V.

In bovenstaande trailer is te zien hoe Alex zich knokkend door verschillende stages heen baant, terwijl hij verschillende personages een paar rake klappen uitdeelt. Het personage is vanaf vandaag beschikbaar in de eveneens nieuwe Fight Money In-Game Shop, waarin je de nieuw toegevoegde personages kunt kopen met je zuurverdiende Fight Money. Alex kun je nu dus ook kopen in deze in-game shop, waarin je ook Story Mode-kostuums en andere items kunt kopen.

Later dit jaar zullen Guile, Ibuki, Balrog, Juri, en Urien nog gaan verschijnen voor de game, die allen overigens ook Story Mode-kostuum met zich meebrengen. Kijk jij uit naar de toevoeging van meer personages in Street Fighter V? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Capcom

Alex nu beschikbaar in Street Fighter V

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch