Menu Premium
Loading...

AirMech Arena Xbox 360 Trailer

Karim Shehata 07/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2012 kwam indie-ontwikkelaar Carbon Games met AirMech voor de PC. De free-to-play RTS-game, die veel gelijkenissen toont met bijvoorbeeld DOTA, werd een zogeheten culthit en werd door de vaste spelersschare veel gespeeld. Nu kunnen binnenkort ook Xbox 360-bezitters aan de slag met de game, want AirMech komt met de subtitel Arena naar de console van Microsoft in de aankomende zomer. Dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren, wordt gevierd door middel van de AirMech Arena Xbox 360 Trailer.

Aan de trailer kun je misschien zien dat Carbon Games de game niet zelf gaat uitgeven op de console van Microsoft. Ubisoft heeft de game namelijk opgepikt en daardoor laat Carbon Games haar game dus onder de naam van de Franse uitgever uitgeven. Opvallend is dus dat de ontwikkelaar niet heeft gekozen voor bijvoorbeeld een release via ID@Xbox op de Xbox One en/of een release op de PlayStation-platformen. Voor indie-ontwikkelaars zijn die platformen veel toegankelijker, maar aan de andere kant kan natuurlijk gezegd worden dat je game waarschijnlijk wel lekker verkocht gaat worden op de Xbox 360. Meer dan 70 miljoen huishoudens hebben in principe een Xbox 360 in huis staan.

Ontwikkelaar Carbon Games heeft overigens ook nog een statement gegeven samen met de aankondiging: “Als indie-ontwikkelaar zijn we al jaren vol passie bezig met Airmech. We zijn dan ook zeer enthousiast dat we samen mogen werken met Ubisoft om de game naar de console te brengen”, aldus James Green, werknemer bij Carbon Games. De man meldt daarnaast dat de game helemaal van de grond is opgebouwd om deze versie voor de console mogelijk te maken om zo de best mogelijke RTS-ervaring te bieden voor een apparaat met een controller. De game bevat bij de release, die aankomende zomer zal plaatsvinden op een nog niet bekendgemaakte datum, een singleplayer-modus, multiplayer-modus en de optie om de game coöperatief te spelen. Na de release komen er naar verwachting nog verschillende AirMechs, units, maps en events uit voor AirMech Arena. Voorlopig is het echter nog niet zover en moet je het nu dus doen met de AirMech Arena Xbox 360 Trailer.

AirMech Arena Xbox 360 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch