Menu Premium
Loading...

Age of Empires 2 HD komt in april exclusief naar Steam

Gamekings Redactie 08/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een beetje nostalgie met een oude steengoede klassieker uit 1999. Age of Empires 2 HD komt in april exclusief naar Steam, dit heeft Microsoft vandaag bekend gemaakt. Ontwikkelaar Hidden Patch Entertainment is verantwoordelijk voor de HD remakte van de RTS game. Vanaf 9 april staat de game te koop op Steam, tenzij je de game van te voren al aanschaft. Dan mag je vier dagen eerder op 5 april al aan de slag.

Voor de mensen die helemaal niet bekend zijn met de Age of Empires serie vanwege ernstig geheugenverlies, in 1997 kwam het eerste deel uit. In Age of Empires 2 HD, die Age of Empires: The Age of Kings oorspronkelijk heette, bouw je een eigen rijk op vanaf de val van Rome tot in de Middeleeuwen. Je eigen empire heeft natuurlijk ook een bruut leger, want om je heen op de speelbare maps bouwen tegenstanders ook druk door. Iedereen is natuurlijk liever alleenheerser, en je strijd tegen de andere volken om de map over te nemen.

De specs die je nodig hebt voor de de game zijn als volgt:

Windows XP, Vista, 7, 8 Pro
Direct X 9 Capable GPU
1.2GHz CPU
1GB RAM
2GB HDD

Age of Empires 2 HD bevat de volle game zelf en de expansions tot en met Conquerers. Er is een online modus voor als je in een extra competitieve bui bent. Het hele pakket is ook voor vier voor de prijs van drie beschikbaar als je nog een suggestie nodig had om je familie aan het gamen te zetten.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch