Menu Premium

Adam Boyes verlaat Sony, wordt indie en draagt voortaan nog maar één onderbroek

Suzanne de Jong 08/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ambities moet je volgen, zo zeggen bijna alle ouders tegen hun kinderen. Of de ouders van Adam dit ook hebben gezegd, kunnen we helaas niet verifiëren. Toch laat Adam Boyes zijn functie als Vice President van de third-party ontwikkelaars achter zich. Adam Boyes verlaat Sony om voortaan nog maar één spreekwoordelijke indie-onderbroek te dragen.

Hij kondigt zelf zijn vertrek aan via een Twitter-bericht. Onder welke naam de indie-studio door het leven zal gaan, is nog niet bekend. Ook is het niet duidelijk of Boyes al vertrokken is bij Sony of nog bezig is om wat zaken af te ronden.

Collega’s in de game-industrie reageren positief op dit bericht van Adam. Zo reageert Phil Spencer, hoofd van Microsoft Xbox, als volgt:

“Best of luck in your new endeavors my friend. Looking forward to seeing what you do with the next step in your career.”

Ook heeft Mortal Kombat co-ontwikkelaar Ed Boon een reactie achtergelaten op het vertrek van de beste man. Zo reageert hij:

“The best of luck & look forward to hearing about your next chapter”.

Boyes werkte sinds 2012 bij Sony als Vice President, maar heeft ook gewerkt bij Capcom, Next Level Games en EA. Wij zijn erg benieuwd wat voor creatieve projecten hij neer gaat zetten als toekomstige indie. Op welke soort games hoop jij? En vind jij het een verstandige of misschien wel gedurfde zet van Boyes? Laat het weten in de comments.

Bron: VideoGamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch