Menu Premium

Activision kondigt Downton Abbey: Mysteries of the Manor aan

Rik Koning 18/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Activision heeft door middel van een persbericht aangekondigd dat Downton Abbey: Mysteries of the Manor vanaf vandaag te downloaden is. In het bericht is te lezen dat het om een free-to-play hidden object game gaat dat uit komt op iPhone en iPad, Android en Kindle Fire smartphones en tablets. Het is de eerste game die plaats vindt in de wereld van het succesvolle Britse kostuumdrama Downton Abbey, een serie over de levens van de aristocratische familie Crawley.

De karakters en locaties uit de serie zullen terug te vinden zijn in de game, welke volgens Activision draait om exploratie en ontdekking. Zo zullen spelers moeten reageren op inbrekers binnen het landhuis en bijvoorbeeld onopgemerkt alle kamers moeten doorzoeken om kwijtgeraakte schatten terug te vinden en de dader te vinden.

Door de game heen kunnen spelers het vertrouwen van de bewoners winnen en zo extra locaties vrijspelen en verder gaan in het verhaal. De game zal ook leaderboards bevatten, zodat spelers met hun vrienden kunnen concurreren. Downton Abbey: Mysteries of the Manor is vanaf vandaag te downloaden in de iTunes App Store, Google Play Store en de Amazon Appstore. Het zesde en laatste seizoen van de serie gaat overigens zondag in première.

Activision kondigt Downton Abbey: Mysteries of the Manor aan

Activision kondigt Downton Abbey: Mysteries of the Manor aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch