Menu Premium
Loading...

Ace Combat Infinity – Online Co-op Missions Trailer

Gamekings Redactie 18/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De in middels al 12 jaar lopende Ace Combat game-serie wordt binnenkort uitgebreid met een nieuw deel. In de Ace Combat Infinity – Online Co-op Missions Trailer zien we wat we van de franchise zijn gewend. Namelijk straaljagers, dikke achtervolgingen en vernietigende explosies, en ook een nieuwe co-op mode!

Stiekem spreekt de Ace Combat-serie in iedereen het kleine jongetje aan dat met speelgoedvliegtuigjes luchtgevechten naspeelde. Overigens valt er weinig kinderachtigs te ontdekken aan de games. De dynamische, duizelingwekkende luchtgevechten in Ace Combat laten de adrenaline door je lichaam gieren. De Ace Combat Infinity – Online Co-op Missions Trailer geeft wat dat betreft een goed beeld van de game.

Uitgever Namco-Bandai betreedt met Ace Combat Infinity voor het eerst free-to-play grond. Iedereen met een PlayStation 3 en een internetverbinding kan straks dus losgaan met de vliegende gevechtsmachines. Dat komt de co-op feature van de game alleen maar ten goede, want het betekent alleen maar meer mensen kunnen ervaren hoe het is om met meerdere personen de baas in de lucht uit te hangen. Door de kosteloze aard van het free-to-play model wordt namelijk de financiële drempel weggenomen. Gamers worden dan ook nog eens beloond met een divers scala aan co-op gametypes die in de trailer al kort worden toegelicht.

Er is nog geen exacte releasedatum bekend, maar Ace Combat Infinity moet in de komende winter exclusief voor de PlayStation 3 te downloaden zijn. De toevoeging van ‘Infinity’ doet vermoeden dat de free-to-play titel langdurig ondersteund gaat worden met nieuwe content, mits de vraag er is natuurlijk.
Ace Combat Infinity - Online Co-op Missions Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch