Menu Premium
Loading...

[E3 2015] Eerste gameplay-informatie FIFA 16

Gamekings Redactie 15/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 presentatie van EA heeft het bedrijf een nieuwe trailer naar buiten gebracht voor FIFA 16. Play beautiful, dat was de boodschap die voetballegende Pelé mee gaf in de nieuwste trailer van EA’s jaarlijkse voetbalspektakel.

Buiten een trailer die een aantal van mooiste stadions en acties liet zien vertelde de presentator over meerdere nieuwe gameplay mechanics en technieken die de devellopers van EA Canada gebruiken tijdens de ontwikkeling van FIFA 16, zo capturede ze onder andere Lionel Messi om de ultieme balcontrole te kunnen realiseren.

Op het gebied van gameplay beschikt FIFA 16 over de nieuwe gamemodus FIFA Trainer waarin je als speler, ongeacht je niveau,beter kunt worden en zo je eigen niveau omhoog tilt. Ook het positiespel gaat op de schop, met een betrouwbaarder verdedigingssysteem verdedigen je spelers straks meer als een geheel waardoor je makkelijker wedstrijden wint. Op het middenveld gaat het in FIFA 16 allemaal om de controle om zo door te stoten naar de aanval. Wie controleert, valt aan. Zo creëer je volgens de ontwikkelaars in Canada meer magische momenten dan ooit.

Een leuk extratje voor FIFA 15 spelers is dat je direct na de presentatie van EA toegang hebt tot je eigen Lionel Messi voor FIFA Ultimate Team, hij kan voor 5 wedstrijden aan je team worden toegevoegd. Zijn deze toevoegingen en het al eerder aangekondigde vrouwenvoetbal genoeg voor jouw om dit jaar FIFA te halen? Of sla je hem dit jaar over en wacht je op nog meer nieuws volgend jaar?

nieuws_20150615fifa16gameplaye32015

nieuws_20150615fifa16gameplaye32015

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch