Menu Premium

GTA Online krijgt volgende week nieuwe update

Karen Koch 01/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb jij dat ook wel eens, dat je op een luie zondagmiddag door Los Santos aan het struinen bent en dat je het gevoel hebt dat er tóch iets mist? GTA Online telt ondertussen al een flink aantal spelers, maar elkaar omver rijden of kapot schieten blijft ook maar zo lang leuk. Dit weet Rockstar ook en daarom hebben ze het volgende nieuws voor ons: GTA Online krijgt volgende week een nieuwe update!

Deze update gaat Los Santos een welverdiend stukje luxe bieden. Dankzij een aantal dure overvallen in San Andreas is er in Los Santos ook vraag gekomen naar dure producten. Deze update is dus voornamelijk voor de mensen die flink wat geld op zak hebben. Wat stopt Rockstar met deze update allemaal nog in de game? Wat dacht je van een massief gouden helikopter? Lekker opzichtig, maar laat wel je status zien. Daarnaast worden er ook allemaal luxury skins toegevoegd die je op je wagens kan plakken. Niet alleen kan je de auto’s in je garage pimpen, maar je kan ze ook nog eens uitbreiden, want er komt ook een handvol nieuwe wagens naar Los Santos. Als je het allemaal liever iets dichter bij jezelf draagt, geen probleem. Ook de kledingwinkels krijgen een nodige uitbreiding van hun assortiment.

GTA Online is te spelen op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 én de Xbox One. De nieuwste update gaat volgende week live, dus je hebt nu nog even tijd om je virtuele dollars op te sparen!

Bron: Rockstar Games

GTA Online krijgt volgende week nieuwe update

GTA Online krijgt volgende week nieuwe update

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch