Menu Premium

Housemarque test Super Stardust Ultra op Project Morpheus

Gamekings Redactie 16/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel weten we nog niet over Sony’s Virtual Reality-Project Morpeus, maar in aanloop naar de Game Developers Conference is er toch wat nieuws naar buiten gekomen. Zo is ontwikkelaar Housemarque met een development kit van de VR-bril aan de slag gegaan en zou Housemarque’s aankomende game Super Stardust Ultra ‘Morpheus Ready’ zijn.

“Housemarque heeft het geluk gehad om zelf aan de slag te kunnen met de Morpheus Ontwikkelings-kit en ze zijn al een tijdje aan het experimenteren met deze technologie in hun nieuwste titel Super Stardust Ultra,” laat Sony weten met de Game Developers Conference in aantocht, waar de game over een paar weken te aanschouwen is.

De game zou zich goed lenen voor de VR-bril vanwege de technische specificaties. VR is namelijk niet geschikt voor elke game. Voor een goede en prettige VR-beleving moet de game 60 frames per seconde aan kunnen op 1080p en is stereoscopisch 3D een vereiste. Super Stardust Ultra voldoet aan deze eisen en is daardoor een goede kandidaat om Project Morpheus mee te testen.

Of Housemarque de technologie daadwerkelijk toe zal passen in de uiteindelijke game is nog niet duidelijk, maar er wordt in ieder geval getest met Project Morpheus. Zou een game als Super Stardust Ultra een leuke VR-ervaring kunnen leveren? Laat het weten in de comments!

Housemarque test Super Stardust Ultra op Project Morpheus

Housemarque test Super Stardust Ultra op Project Morpheus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch