Menu Premium
Loading...

Super Stardust Ultra Launch Trailer

Gamekings Redactie 06/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In december vorig jaar kondigde Sony een nieuw deel aan in de Super Stardust-serie voor de PlayStation 4 en volgende week is de game te krijgen in de PlayStation Store. Nu kun je wel alvast de Super Stardust Launch Trailer checken!

De Super Stardust-serie werd oorspronkelijk gemaakt door Housemarque, de studio die eind 2013 ook verantwoordelijk was voor Resogun. Mede daardoor kregen ze voor de ontwikkeling van Super Stardust Ultra hulp van External Development Studio Europe.

Deze nieuwste shoot-‘em-up van Housemarque is na Super Stardust HD voor de PlayStation 3 en Super Stardust Delta voor de PlayStation Vita de derde Sony-exclusieve titel in de serie. De game zit vol met leuke vernieuwingen die ze in de trailer dan ook maar al te graag laten zien. Zo is de game te spelen in 60 frames per seconde, in 3D op daarvoor gemaakte TV’s, spettert de game op je beeldscherm in een 1080p-resolutie én kun je terwijl je de game aan het streamen bent worden lastig gevallen door je eigen kijkers! Al met al vliegen de gimmicks je in deze game om de oren voor dat extra beetje speelplezier.

Vanaf volgende week kun je dus aan de slag met Super Stardust Ultra op de PlayStation 4. Zit jij te wachten op deze nieuwe Super Stardust-game?

Bron: PlayStation Blog

Super Stardust Ultra Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch