Menu Premium
Loading...

Destiny Live Action Trailer – Become Legend

Karen Koch 04/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een paar nachtjes slapen en dan ligt Destiny toch echt in de schappen. De hype voor de game begint kritische niveaus te bereiken naarmate de releasedatum dichterbij komt. Het feit dat Bungie nog steeds nieuwe trailers naar buiten brengt, helpt natuurlijk ook een handje mee. Vandaag kunnen we bijvoorbeeld genieten van de Destiny Live Action Trailer – Become Legend.

Dat de game naast de nodige actie ook een flinke dosis humor bevat, wordt wel duidelijk bij het kijken van deze trailer. Drie karakters landen op de, redelijk verlaten uitziende, maan en terwijl ze gezellig een babbeltje maken, vinden ze een enorme poort. In games is er maar één ding dat je doet zodra je zo’n poort tegenkomt en dat is hem open knallen. Een vloedgolf aan vijanden stroomt naar buiten, de karakters zetten een lekker deuntje op en dan begint het knalfestijn. Vervolgens doen ze ook Venus en Mars nog even kort aan, waar ook nog genoeg actie te beleven valt.

Heeft de live action trailer je nog nét dat beetje enthousiaster gemaakt voor Destiny? Dan hoef je echt niet lang meer te wachten. Vanaf 9 september is de game zowel in retail, als digitaal verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Of de game echt de najaarsknaller gaat worden waar men op rekent, zullen we dus snel genoeg weten.

Destiny Live Action Trailer – Become Legend

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch