Menu Premium
Loading...

Halo: The Master Chief Collection Sanctuary Reveal trailer

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Halo 2 multiplayer wordt door veel spelers gezien als de beste multiplayer van de serie. Veel fans waren dus ook blij met de aankondiging van Halo: The Master Chief Collection waar alle Halo-delen met de Master Chief een poetsbeurt krijgen. Tijdens de Gamescom 2014 was er eindelijk actie te zien in een legendarische Halo 2 map: Sanctuary. Benieuwd hoe deze opgepoetste versie eruit ziet? Check dan snel de Halo: The Master Chief Collection Sanctuary Reveal trailer.

In de trailer krijg je te zien hoe vier doorgewinterde Halo-experts het tegen elkaar opnemen in Sanctuary. Het is een spannende pot, maar nog belangrijker; de fans krijgen eindelijk deze legendarische maps in een nieuw jasje. Halo: The Master Chief Collection zal alles maps van elke deel bevatten, dus er is meer dan genoeg te doen in de multiplayer van deze verzameling. Van klassiekers als deze Sanctuary tot een fan-favourite High Ground uit Halo 3 tot verschillende maps van de DLC, werkelijk alles is te vinden hier.

Microsoft hoopt met deze verzameling bestaande Halo-fans enthousiast te maken door hen alles te geven met een likje next-gen verf erover en hun gloriedagen te laten herbeleven. Microsoft en 343 Industries hopen ook hiermee een uitgelezen kans te bieden voor mensen die onbekend zijn met de serie om zo in het Halo-universum te stappen, voordat ze aan de slag gaan met Halo 5: Guardians.

Halo: The Master Chief Collection Sanctuary Reveal trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch