Menu Premium
Loading...

Mega Metagross Pokémon Omega Ruby and Pokémon Alpha Sapphire Trailer

Karim Shehata 14/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin dit jaar kondigde Nintendo de remakes aan van twee klassieke Pokémon-titels, in de vorm van Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. De twee titels, die dus remakes zijn van de op de Game Boy Advance verschenen titels Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire, verschijnen eind dit jaar voor de 3DS. Dit zal gaan gebeuren in de stijl die Pokémon X en Pokémon Y vorig jaar hebben neergezet en daarom zijn deze titels voor de Pokémon-fans zeker het checken waard. Nu is er een nieuwe trailer die de Mega Metagross onthuld, door middel van de Mega Metagross Pokémon Omega Ruby and Pokémon Alpha Sapphire Trailer.

In de trailer zien we echter veel meer dan de Mega Metagross, want ook zien we een glimpse van de Gym Leaders die we in deze game kunnen gaan verslaan. Daarnaast is er door middel van de nieuwe trailer voor de twee Pokémon-games ook een nieuwe versie van Pikachu aangekondigd, in de vorm van Cosplay Pikachu. Deze Pikachu trekt dus allerlei Cosplay-kleding aan. Of deze vorm van Pikachu ook nog iets extra’s brengt in de gevechten is voorlopig nog onduidelijk. Wel kun je dus een flink verkleedpartijtje gaan starten met deze Pikachu.

De Mega Metagross lijkt daarentegen wel meer nut te hebben in de gevechten. Door middel van een steen die je aan de Pokémon Metagross geeft, kan deze evolueren in Mega Metagross. Wanneer deze Pokémon is geëvolueerd, is deze sneller en komen de fysieke klappen die Mega Metagross kan uitdelen veel harder aan. Daarnaast wordt de Pokémon ook in het algemeen sterker op het gebied van Attack, Defense, Special Attack en Special Defense. Hierdoor is Mega Metagross dus zeker een Pokémon waarmee rekening gehouden moet worden in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire.

Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire verschijnen op 28 november voor de Nintendo 3DS. Vanaf die datum is het dus mogelijk om de twee legendarische Pokémon-games, welke in 2003 zoals gezegd verschenen voor de Game Boy Advance, nogmaals te spelen op de Nintendo 3DS. Ditmaal echter met de Mega Metagross Pokémon, zoals je kunt zien in de Mega Metagross Pokémon Omega Ruby and Pokémon Alpha Sapphire Trailer.

Mega Metagross Pokémon Omega Ruby and Pokémon Alpha Sapphire Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch