Menu Premium
Loading...

Castle Storm E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 13/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 2014 hebben we onwijs veel toffe games voorbij zien komen en zo ook de game Castle Storm. Het is natuurlijk niet de eerste keer dat we deze game zien en waarschijnlijk ook niet de laatste. Als je ervan houdt om even lekker het kasteel van de ander op te blazen, check dan de Castle Storm E3 2014 Trailer!

Castle Storm speelt zich af in een kleurrijke middeleeuwse setting. Het heeft een cartoonachtige uitstraling die je ergens in de verte wel doet denken aan World of Warcraft. Je hebt al het middeleeuwse wapentuig tot je beschikking en de speler wordt uitgedaagd om zo creatief als mogelijk om te gaan met wapens als kanonnen, vliegende schapen, schietende sterren en roofvogels. Het principe is simpel en het is de bedoeling dat je het kasteel van de tegenstander verovert en zijn vlag in de fik zet. Je kan het vijandelijke fort aanvallen door middel van grondsoldaten en ridders. Mocht dit niet genoeg zijn, dan kun je altijd de magische krachten van de wizards oproepen.

Je kunt in Castle Strom je eigen kasteel maken met valstrikken en verschillende schuilplaatsen. Deze custom made kastelen kan je ook meenemen naar de multiplayer-modus, want naast een uitgebreide singleplayer-modus, kent Castle Storm een enorme variatie aan online slagvelden. Zowel de single- als de multiplayer zijn te spelen in split-screen en online. Castle Storm komt uit voor de Xbox One en de Playstation 4. Ben je niet vies van een wrede Castle defend-game? Check dan de Castle Storm E3 2014 Trailer!

Castle Storm E3 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch