Menu Premium
Loading...

The World Premiere of Crackdown for Xbox One Video

Karim Shehata 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2007 kregen we de game Crackdown te verwerken op de Xbox 360. De game werd destijds goed ontvangen en vooral onze eigen Boris heeft zeer goede herinneringen aan deze game, vergelijkbaar met zijn herinneringen aan bijvoorbeeld de Rainbow Six: Vegas-serie. Het tweede deel binnen deze serie, in tegenstelling tot de Vegas-games, was echter een stuk minder goed en daarom zou de serie met een nieuwe game opnieuw op de kaart moeten worden gezet. Of dit het geval gaat zijn, weten we nog niet. De nieuwe Crackdown komt er in ieder geval wel en werd op de Microsoft persconferentie aangekondigd door middel van de The World Premiere of Crackdown for Xbox One Video.

Met deze video sloot Microsoft haar persconferentie in stijl af, maar zoals gezegd is het dus nog even afwachten of de game het niveau van de eerste game haalt, of sterker nog, overstijgt. Laten we in ieder geval hopen dat dit het geval gaat zijn, want de eerste game was zeer vermakelijk te noemen en op basis van dit deel zou het zonde zijn als de serie zijn waterloo al heeft gevonden. Het brein achter deze serie, tevens lang zeer betrokken geweest bij de Grand Theft Auto-serie, is terug aan het front voor de ontwikkeling van deze game. Laten we dus hopen dat David Jones de boel op de rit krijgt en dat Crackdown for Xbox One een epische titel gaat worden.

Crackdown 3 verschijnt exclusief voor de Xbox One en moet de serie zoals gezegd terug op de kaart zetten. In ieder geval krijgen we dus te maken met een exclusieve open wereld-game voor de Xbox One. Microsoft heeft dus in principe goud in handen met deze titel.

The world premiere of Crackdown for Xbox One Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch