Menu Premium

Destiny krijgt exclusieve content op de PlayStation 4 bij launch

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van woorden dingen die we tot nu toe het meest voorbij hebben zien komen is exclusief, of een of andere vervoeging er van. Microsoft deed het tijdens haar persconferentie, maar ook Sony is er niet vies van. Dit alles om natuurlijk zoveel mogelijk gamers naar hun respectievelijke platformen te trekken. Ook Destiny ontkomt niet aan dit beurs-dominerende woord, want Destiny krijgt exclusieve content op de PlayStation 4 bij de launch van de game.

Ten tijde van de lancering van Destiny eind dit jaar krijgen worden PlayStation 4 gebruikers een beetje voorgetrokken, want zij beginnen de game direct met een lading aan extra content. Zo krijgen de spelers unieke wapens, stukken armor, schepen, gear en een speelbare map getiteld Exodus. Bovenop dit alles is er ook nog een extra missie beschikbaar voor de PlayStation 4-gamers die zich afspeelt op Mars. De Mars-missie is een Strike-missie, een co-op modus die gemakkelijk gespeeld kan worden door pick-up groups en overal in de wijde wereld gestart kan worden.

Destiny verschijnt op 9 september voor de Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One en PlayStation 4, maar slechts de gamers die de wereld ontdekken met een PlayStation 4 controller in hun knuisten zullen hun avontuur beleven met net dat beetje extra content.  Deze extra content zal vast geen reden zijn om over te stappen naar een PS4, maar een leuk extraatje is het zeker.

Destiny krijgt exclusieve content op de PlayStation 4 bij launch

Destiny krijgt exclusieve content op de PlayStation 4 bij launch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch