Menu Premium

Platinum Games brengt Scalebound naar de Xbox One

Lisette Atsma 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Platinum games is een onafhankelijke Japanse game ontwikkelaar, welke al sinds 2006 games maakt. Het is opgericht door voormalige medewerkers van Capcom en het bedrijf heeft tot op heden allerlei verschillende games gemaakt voor allerlei soorten consoles, van Xbox tot Nintendo DS. Op de E3 werd daarnet echter hun eerste Xbox One titel aangekondigd, want Platinum Games brengt Scalebound naar de Xbox One.

Scalebound is een game waar je als protagonist met behulp van je eigen draak tegen allerlei andere draken en grote monsters vecht. Bij de beelden die werden getoond ging het personage van het ene grote boss gevecht tegen een draak, over naar een gevecht tegen een grote Hydra. Je lijkt de gevechten zowel zelfstandig of met de hulp van een grotere groep spelers te kunnen vechten. De protagonist lijkt ook zelf de mogelijkheid te hebben om een soort uitwendig skelet te genereren met behulp van een handig machientje. Wat het idee achter de game moet worden is nog onduidelijk, want hoewel de monsters regelrecht vanuit de prehistorie of fantasiewerelden overkomen, lijkt je personage toegang te hebben tot de meest recente technologie.

Scalebound zal een titel worden die exclusief voor de Xbox One uitkomt, zoals menig andere game net aangekondigd bij hun persconferentie. Meer informatie zal waarschijnlijk in de nabije toekomst gaan volgen.

Platinum Games brengt Scalebound naar de Xbox One

Platinum Games brengt Scalebound naar de Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch